Ce ESTE MONDAY

Monday este o comunitate de experti in domeniul nutritiei, activitatii fizice si stilului de viata sanatos care isi impartasesc experienta si pasiunea prin intermediul unui instrument mobil puternic si usor de folosit.

Fiecare expert a creat un plan in domeniul sau de expertiza care te va ghida zilnic pentru ca tu sa iti poti atinge obiectivele.


LA CE MA POT ASTEPTA DACA URMEZ UNUL DINTRE PLANURI

Sanatatea si starea de bine sunt determinate de o nutritie adecvata, de miscare zilnica si de inspiratie. Fiecare dintre planurile expertilor nostri consta intr-un plan nutritional complet, un plan de activitate fizica si inspiratie zilnica. Daca urmezi planul pana la final, atingerea obiectivelor este garantata – indiferent daca acestea sunt legate de pierderea in greutate, reducerea stresului, sporirea energiei sau pur si simplu o viata mai sanatoasa.


CE PRIMESC DACA URMEZ PLANUL

Planul iti va fi furnizat pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei Monday Lifestyle. Vei primi:

 • Un plan nutritional complet care include micul dejun, pranzul, cina si gustarile, impreuna cu instructiuni de preparare clare si usoare.

 • Indrumari privitoare la mesele zilnice care iti vor indica ce anume sa mananci daca nu iti poti prepara mesele.

 • Un plan complet de activitate fizica pe care il urmezi de pe telefonul mobil. Planul de activitate fizica este in sinergie cu planul nutritional pentru a asigura rezultate maxime.

 • Inspiratie zilnica de la expertul tau care nu numai ca te va motiva sa iti atingi scopul, ci iti va oferi si informatii privind noul tau stil de viata sanatos.

 • Lista de cumparaturi. Scuteste timp si bani si profita de organizarea oferita de functia inclusa privind lista de cumparaturi, care iti va face viata mai usoara.

 • Rezultatul dorit


CE EXPERT AR TREBUI SA ALEG

Tu esti unic, asa cum sunt si expertii nostri! Alege-l pe acela care sustine planul privind stilul de viata pe care tu vrei sa il obti.


CAT COSTA

Antrenorii nostri actuali au fiecare cate un plan de 35 de zile pentru 79 RON sau 2 RON pe zi. Daca urmezi planul vei scuti o suma semnificativa de bani din bugetul lunar pentru mancare deoarece vei cumpara doar cantitatile exacte pentru ceea ce vei manca si vei elimina risipa alimentara si cumparaturile inutile.


EXISTA O PERIOADA DE PROBA GRATUITA

Suntem siguri ca iti va placea planul si vei obtine rezultate. Dar ca sa te convingi singur, expertii nostri iti vor oferi 3 zile gratuite.


CAT TIMP POT FOLOSI PLANUL

Planul este valabil pentru toata viata, asa ca potii sa revi oricand si sa il incepi din nou oricand doresti.


CUM URMEZ PLANUL ALIMENTAR

Ecranul principal iti afiseaza toate mesele zilei curente existente in planul alimentar. Acceseaza una dintre mese si vei gasi o descriere completa a mesei cu imagini, ingrediente, instructiuni si valori nutritive.

In sectiunea Prezentare vei gasi o lista cu toate mesele incluse in plan. Aceasta este o sectiune utila ce ofera o imagine de ansamblu asupra planului alimentar.


POT MODIFICA MESELE DIN PLAN

Iti recomandam sa pastrezi ordinea meselor din plan, intrucat expertii nostri au creat planul nutritional cu grija pentru a asigura rezultate maxime. Totusi, daca doresti sa schimbi una sau mai multe mese, poti realiza acest lucru in doua moduri:

Pentru a schimba o masa din ziua curenta

 1. Mergi la Ecranul principal

 2. Apasa sageata din dreptul mesei

 3. Selecteaza o alta masa din lista

Pentru a schimba una sau mai multe mese din viitor

 1. Mergi la ecranul de Prezentare

 2. Apasa butonul de modificare de langa masa pe care doresti sa o modifici

 3. Selecteaza o alta masa din lista


CUM ADAUG MESELE LA LISTA DE CUMPARATURI

Este usor sa creezi lista de cumparaturi si poti realiza acest lucru in doua moduri in functie de numarul de zile pentru care faci cumparaturile. Ca pentru orice altceva in viata, planificarea este cheia succesului.

Pentru a face cumparaturi pentru mai multe zile

 1. Mergi la ecranul Prezentare

 2. Acceseaza iconita Cumparaturi de langa mesele pentru care doresti sa cumperi ingrediente

 3. Toate cumparaturile pentru mesele selectate se regasesc acum in lista de cumparaturi si o iconita de cumparaturi este afisata langa masa respectiva pentru a-ti reaminti ca ingredientele au fost adaugate

Pentru a face cumparaturi pentru o singura zi sau masa

 1. Mergi la Ecranul principal

 2. Acceseaza masa pentru care doresti sa faci cumparaturile

 3. Apasa “Adaugati la lista de cumparaturi”


CUM FUNCTIONEAZA LISTA DE CUMPARATURI

Aceasta lista de cumparaturi face cumparaturile din magazin mult mai usoare. Doar acceseaza lista din telefon si toate ingredientele pentru mesele pe care le-ai adaugat vor fi afisate pe categorii. Gatesti pentru mai multe persoane? Nicio problema, doar ajusteaza afisajul din partea de jos a ecranului iar cantitatile se vor ajusta automat la numarul de persoane pentru care gatesti.

Atunci cand gasesti un produs in magazin, apasa pe produsul de pe ecran pentru a-l debifa, iar la sfârsitul sesiunii de cumparaturi nu uita sa golesti lista de cumparaturi.


CUM REALIZEZ ACTIVITA FIZICE

De pe Ecranul principal acceseaza iconita pentru Planul de activitate pentru a incepe antrenamentul.

Pentru a urma activitatile in ritmul stabilit de expert (recomandat):

 1. Apasa “Incepeti Antrenamentul”

 2. Realizeaza exercitiile urmand instructiunile care insotesc imaginile

 3. Apasa Realizat la finalul exercitiilor

 4. Odihneste-te pana ce expertul iti va spune sa incepi urmatorul exercitiu.

 5. Dupa ultimul exercitiu apasa “Finalizat” pentru a se inregistra in Jurnal.

Pentru a urma activitatile in ritmul propriu:

 1. In loc sa apesi “Incepeti Antrenamentul”, apasa pe primul exercitiu din lista

 2. Realizeaza exercitiul iar cand ai terminat apasa “Realizat”

 3. Odihneste-te pana ce esti gata pentru urmatorul exercitiu

 4. Urmeaza restul exercitiilor in ritmul propriu pana la finalizare.


CUM ACCESEZ INSPIRATIA ZILNICA

In fiecare zi tine legatura cu expertul tau apasand iconita “Inspiratie” de pe ecranul principal.


CE ESTE JURNALUL MEU

Un factor important atunci cand faci schimbari legate de stilul de viata este sa pastrezi o inregistrare a ceea ce faci si sa te recompensezi. Tot ceea ce realizezi in timpul planului va fi afisat in Jurnal intr-un mod simplu:

 • Dupa fiecare masa apasa “Masa Terminata”, iar masa si ora la care s-a realizat vor aparea in Jurnal

 • Daca te gasesti intr-o situatie in care nu poti respecta masa cu exactitate apasa butonul “Am urmat indicatiile” din cadrul sectiunii Indicatii privind mesele si scrie o scurta descriere a ceea ce ai mancat

 • Activitatea fizica va aparea automat in Jurnal dupa finalizare

 • Pentru a inregistra o activitate sau o masa din afara planului apasa semnul plus din sectiunea Jurnalul Meu, iar activitatea sau masa vor fi adaugate in cronologie.

In cele din urma, hai sa vorbim despre Apa si Somn, care reprezinta doua parti cruciale pentru un stil de viata sanatos. Iti recomandam sa bei 8 pahare de apa pe zi si sa dormi 8 ore pe noapte, dar aceste lucruri sunt foarte personale, asa ca trebuie sa iti gasesti propriul nivel optim.

Apa:

 • De fiecare data cand bei apa mergi la Jurnal

 • Apasa semnul plus si simbolul de apa

 • Apasa paharul de apa, iar acesta se va inregistra in Jurnal


AM UN COMENTARIU / O INTREBARE. CE TREBUIE SA FAC

Dorim sa auzim ceea ce ai de spus, iar echipa noastra este aici sa te ajute. Trimite-ne un e-mail la adresa contact@mondaylifestyle.com si iti vom raspunde imediat.