In timpul programului, vei adopta un stil alimentar corect, vei avea mai multa energie si vei putea scadea in greutate.

 

Planul meu iti va schimba complet perceptia legata de alimentatie si iti va deschide mintea spre noi asocieri de ingrediente, ce te vor ajuta sa ai o viata mai sanatoasa si energie constanta.

 
 
Esti o adevarata inspiratie. Am inceput sa consum smoothie-urile tale in fiecare dimineata si ma simt mult mai bine, mai usoara, mai energica, mai detoxifiata
— Ioana F (@ioanaferdoschi
 
Food_4.jpg

ALIMENTATIE CORECTA SI SANATOASA

Un plan alimentar bazat pe savoarea condimentelor naturale, diversitatea legumelor, pe proteine, grasimi sanatoase si asocieri alimentare corecte.

example de mese

 
Activity_1.jpg

plan de antrenament

Planul este construit astfel incat vei ajunge sa faci din sport un obicei. Vom explora exercitiile folosind greutatea proprie, vom recupera tonusul muscular si vom creste rezistenta.

 
Inspiration_1.jpg

sfaturi ZILNICE

In fiecare zi vei primi informatii cheie legate de stilul meu de viata, din care poti invata, te poti inspira si care te vor ajuta sa formezi obiceiuri si ritualuri utile si sanatoase.

 

Urmeaza The Longevity Plan timp de 5 saptamani pe telefonul tau mobil

 
 
 

The Longevity Plan

Urmand acest plan vei renunta la obiceiuri nesanatoase, iti vei echilibra metabolismul 
si vei avea un tonus excelent, indiferent de varsta

2.png

ENERGIE CRESCUTA

5.png

ATENTIE SPORITA

1.png

GREUTATEA IDEALA

7.png

VITALITATE

3.png

VIATA SANATOASA

INTINERIRE INTERIOARA

 

DESPRE MINE

About_2.jpg

Am fost mereu foarte riguros si disciplinat cu mine insumi. Mi-a placut de mic sa ma informez despre ce inseamna alimentatia sanatoasa si am inteles din timp ca ceea ce mancam de tineri, va da rezultate la varsta inaintata. Am fost mereu adeptul echilibrului si a diversitatii.