Equilibrium este un program in care ai grija atat de corp, cat si de suflet.

 

Nu este vorba despre diete, restrictii sau alte lucruri care sa te chinuie. Este despre a invata sa-ti cunosti si asculti corpul si mesajele pe care ti le transmite. Este despre a petrece timp cu tine, in liniste, pentru a te cunoaste si a te accepta asa cum esti. Este drumul catre un stil de viata echilibrat.

 
 
Am privit aplicatia ca un fel de antrenor personal, pentru ca iti spune de toate, de la ce sa mananci, pana la ce tip de antrenament sa faci, pana la mesaje motivationale atunci cand nu te simti in stare sa continui. Fara exceptie, cu totii avem nevoie de asa ceva in vietile noastre
— Andreea Irimia (thinkhealthy.ro
 
Food_1.jpg

PLAN ALIMENTAR SANATOS

Cred ca este extrem de important sa te bucuri de mancarea pe care o consumi, asa ca in acest plan vei gasi retete foarte delicioase si usor de preparat. Legume, cereale fara gluten, peste sunt cateva dintre ingredientele care te vor ajuta sa mentii un trai echilibrat.

example de mese

 
Activity_Push_Up_Rotation.jpg

ANTRENAMENTE EFICIENTE

Vom face 20 de minute de miscare, de preferat, in fiecare dimineata. Este un program care te ajuta sa iti tonifici musculatura si sa iti recapeti energia si vitalitatea de care ai nevoie pe parcursul zilei.

exemple sesiuni

 
Inspiration_1.jpg

sesiuni zilnice de coaching

Iti voi trimite in fiecare zi un video inspirational, care sa te ajute sa iti recapeti starea de bine si increderea, sa faci ceea ce iti doresti, sa traiesti in clipa prezenta si sa scapi de gandurile care nu iti dau pace.

teme video-uri

 

Urmeaza The Equilibrium Plan timp de 5 saptamani pe telefonul tau mobil

 
 
 

The Equilibrium Plan

Urmand acest plan vei invata sa mananci echilibrat, sa iti asculti corpul 
si sa iti descoperi nevoile

2.png

ENERGIE POSITIVA

5.png

SANATATE EMOTIONALA

1.png

GREUTATEA IDEALA

7.png

RANDAMENT FIZIC

3.png

DETOXIFIEREA CORPULUI

8.png

VIATA ECHILIBRATA

 
 

DESPRE MINE

Andreea+Raicu+Profile+Pic.jpg

Dupa multe experimente pe care le-am facut cu mine si corpul meu, cure de slabire exagerate, efort fizic fara masura, nopti nedormite din dorinta de a fi mai productiva, am inteles ca singurul mod prin care pot sa fiu fericita este sa nu fac niciun exces. Am citit si invatat multe, care m-au ajutat sa fiu echilibrata si atunci viata mea s-a schimbat. In bine!