Accepta provocarea mea si adopta o noua perspectiva asupra propriei vieti

 

The Challenge este o adevarata provocare. Este o investitie pe care o faci in sanatatea ta care iti pune le dispozitie cam tot ce ai avea nevoie pentru a putea imbunatatii radical calitatea vietii tale. Antrenamente scurte si eficiente, retete simple si gustoase, informatii si motivatie zilnica. Toate acestea vor contribui la atingerea obiectivului tau si la dezvoltarea unei mentalitati sanatoase, echilibrate.

 
 
Vreau sa te felicit pentru aplicatia Monday Lifestyle. Este minunata! Atat de multe informatii, totul calculat si explicat in detaliu. Eram in cautarea unui antrenor personal, dar acum in aceasta aplicatie am gasit tot ce imi puteam dori!
— Claudia P (@claudia.predica
 
FITNESS.jpg

plan de fitness

Am creat acest plan de antrenament cu intentia de a ajunge la cele mai bune rezultate intr-un mod cat mai rapid, dar pe viata. Ne vom antrena 5 zile pe saptamana, timp de 20-30 de minute pe zi. Este un plan care te provoaca in fiecare zi sa iti demonstrezi ca de fapt, poti.

exemple antrenamente

 
Meal_2.jpg

plan ALIMENTAr pentru rezultate

Retetele din planul alimentar contin ingrediente la indemana, sunt gustoase si usor de preparat. In acelasi timp, sunt gandite pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele, maximizand pierderea din depozitele de grasime.

example de mese

 
Inspiration_1.jpg

motivatie ZILNICa

Pentru ca aceasta calatorie sa fie completa, voi fi alaturi de tine in fiecare zi prin intermediul textelor sau video-urilor motivationale si educationale. Iti voi oferi informatii care te vor ajuta sa renunti la vechile obiceiuri si sa iti formezi o perspectiva noua asupra stilului de viata. Te voi motiva in fiecare zi iar daca esti 100% dedicat, la sfarsitul acestor 4 saptamani vei prelua controlul propriei vieti.

teme video-uri

 

Urmeaza planul The Challenge timp de 4 saptamani pe telefonul tau mobil

 
 
 

The Challenge

Urmand acest plan iti vei transforma corpul, atat pe interior, cat si pe 
exterior si vei obtine rezultatele dorite.

2.png

ENERGIE CRESCUTA

5.png

MAI MULT FOCUS

1.png

FORMA IDEALA

8.png

METABOLISM CRESCUT

icons8-weightlifting-100.png

FORTA SI AGILITATE

6.png

INCREDERE IN SINE

 
 

DESPRE MINE

ABOUT.jpg

Practic sport de la varsta de 4 ani si sunt dubla campioana mondiala si europeana in gimnastica aerobica. Sportul de performanta a fost calea prin care mi-am demonstrat ca prin munca si determinare, aproape totul este posibil.

Pentru mine, sportul nu este doar despre fizic, este despre echilibru si auto-depasire si este activitatea care imi modeleaza si acum nu doar corpul, ci viata, ajutandu-ma sa fiu un om mai bun in toate aspectele ei. Uneori ma ajuta sa imi depasesc limitele, alteori ma ajuta sa ma relaxez si sa imi gasesc echilibrul. Obiectivul meu este sa dau mai departe din experienta si cunostintele mele, cele mai bune tehnici si sfaturi care sa te ajute sa iti atingi potentialul maxim si sa duci un stil de viata echilibrat.