Obtine cea mai buna forma fizica, urmand planul meu alimentar si cel de fitness.

 

Este o investitie de 35 de zile pe care o faci in tine. Planul meu iti ofera toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti transforma corpul si a deveni ce mai buna versiune a ta - atat pe interior, cat si pe exterior.

 
 
Sunt super excited sa gasesc un stil de a gati diferit fata de al meu, mai organizat, mai destept, mai curat, mai compact si mai rapid, cu mai putina energie consumata in bucatarie si mai mult timp pentru mine si alte activitati. Ma simt ca in vacanta
— Beatrice S (@hranapasiunesuflet
 
Food_1.jpg

O ALIMENTATIE CURATA SI SANATOASA

Planul alimentar te va ajuta sa iti atingi obiectivele, cat mai rapid. Este conceput pentru a maximiza pierderea in grasime, fara a sacrifica placerea de a manca.

example de mese

 
Push_ups.jpg

PLAN DE FITNESS

La fel ca si dieta, antrenamentele sunt concepute ca tu sa obtii cele mai bune rezultate, intr-un mod distractiv. Este rezultatul acumulat din exeprienta si cunostintele mele despre transformarea eficienta a corpului.

exemple sesiuni

 
Runnin.jpg

RITUALURI ZILNICE

Chiar daca vei urma planul de pe telefonul mobil, voi fi cu tine la fiecare pas. Iti garantez, daca respecti programul, imi urmezi sfaturile si iti doresti cu adevarat, vom reusi impreuna.

 

Urmeaza planul Eat Right, Train Wise timp de 5 saptamani pe telefonul tau mobil

 
 
 

Eat Right. Train Wise.

Urmand acest plan iti vei transforma corpul, atat pe interior, cat si pe 
exterior si vei obtine rezultatele dorite.

2.png

ENERGIE CRESCUTA

5.png

MAI MULT FOCUS

1.png

FORMA IDEALA

8.png

METABOLISM CRESCUT

icons8-weightlifting-100.png

FORTA SI AGILITATE

INCREDERE IN SINE

 

DESPRE MINE

About.jpg

Sportul ma defineste. Am inceput sa il practic de la varsta de 3 ani, iar in prezent sunt Campioana Mondiala in Fitness. Imi doresc sa fiu un exemplu pentru cei ce isi doresc rezutate, pe o cale naturala si sanatoasa.